WAWA INC. CAMPUS ENTRANCE   Wawa PA
       
     
DSC_0537.JPG
       
     
DSC_0320.JPG
       
     
WAWA INC. CAMPUS ENTRANCE   Wawa PA
       
     
WAWA INC. CAMPUS ENTRANCE Wawa PA

SALT Design Studio was commissioned to design the new entrance and landscape for the Red Roof Expansion project at Wawa Inc. Corporate Headquarters. The building expansion, designed by Jacobs/Wyper Architects, and site renovation tie together the unique history of the Red Roof building with the innovative growth of Wawa Inc. The new entrance design includes a central courtyard connecting the two buildings, and provides an outdoor area for seating which previously did not exist. The newly designed paths and ADA ramp are lined by lush planting beds and native trees to bring a rich, ecological quality to the campus entrance.

DSC_0537.JPG
       
     
DSC_0320.JPG