McMICHAEL PARK NATURE PLAY VISIONING  Philadelphia PA
       
     
 Conceptual Plan
       
     
 Perspective Rendering - North
       
     
 Perspective Rendering - South
       
     
CONCEPTUAL SECTION A-A' WITH LABELS_sml.jpg
       
     
CONCEPTUAL SECTION B-B' WITH LABELS_sml.jpg
       
     
 Community Presentation
       
     
Community Exhibition Photo 3.jpg
       
     
McMICHAEL PARK NATURE PLAY VISIONING  Philadelphia PA
       
     
McMICHAEL PARK NATURE PLAY VISIONING Philadelphia PA

SALT DESIGN STUDIO was selected by Philadelphia Parks & Recreation (PPR) and a pre-determined stakeholder group to develop a long-term vision for Nature Play at McMichael Park. Located in the East Falls neighborhood of Philadelphia, McMichael Park is a 5.6 acre public park surrounded by a diverse user group of long-time residents and a burgeoning population of young family homeowners. Through community participation and responsive design, SALT designed an enriched and all-inclusive environment for play and social interaction for neighbors of all ages.

 Conceptual Plan
       
     

Conceptual Plan

 Perspective Rendering - North
       
     

Perspective Rendering - North

 Perspective Rendering - South
       
     

Perspective Rendering - South

CONCEPTUAL SECTION A-A' WITH LABELS_sml.jpg
       
     
CONCEPTUAL SECTION B-B' WITH LABELS_sml.jpg
       
     
 Community Presentation
       
     

Community Presentation

Community Exhibition Photo 3.jpg