BALA AVE PARK, Bala Cynwyd PA
       
     
DSC_0344.JPG
       
     
DSC_0375.JPG
       
     
 Before
       
     
unspecified.jpg
       
     
DSC_0352.JPG
       
     
BALA AVE PARK, Bala Cynwyd PA
       
     
BALA AVE PARK, Bala Cynwyd PA

Euro Motors commissioned SALT DESIGN STUDIO  to design a new community park as part of their regional headquarters expansion project. Nestled between new and existing buildings, this park provides a much needed public gathering space in Bala Cynwyd’s historic commercial corridor. The central plaza is enclosed by a lush diversity of perennials, grasses, shrubs and trees, creating a garden oasis for pedestrians and habitat alike.

DSC_0344.JPG
       
     
DSC_0375.JPG
       
     
 Before
       
     

Before

unspecified.jpg
       
     
DSC_0352.JPG